Het Team

Theo Severien

Directeur  – ‘Groeipotentie tot bloei brengen’

Ik zie veranderingen binnen organisaties als een natuurlijk proces. Veranderen maakt onderdeel uit van ons menszijn, dus de mensen in de organisatie veranderen. Ik geloof in een zichzelf creërende organisatie, die naast haar deskundigheid en efficiëntie de medewerkers ziet als de creërende kracht van de organisatie zelf. Organisaties veranderen en groeien wanneer de mensen veranderen en groeien. Mijn doel is om mensen inzicht te geven in de eigen mogelijkheden en richting te geven aan persoonlijke ontplooiing. Op die manier streef ik ernaar groeipotentie tot bloei te brengen.

Maud Severien

Senior Managing Consultant – ‘Samenwerken op basis van vertrouwen’

Ik houd ervan nieuwe mensen en nieuwe culturen te leren kennen. De verbinding met anderen zie ik als een toegevoegde waarde voor mijn eigen ontwikkeling. Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen op een andere manier invulling geeft aan zijn leven. Op basis van mijn ervaringen creëer ik voor mijzelf een invulling die bij mij als persoon past. Dit vind ik ook belangrijk in mijn werk. Mijn doel is om mensen mee te nemen op reis en hen te laten zien welke mogelijkheden er zijn, zodat zij voor zichzelf kunnen bepalen wat bij hen past. Dit inzicht leidt tot een natuurlijke verbinding met anderen. Ik geloof er in dat vertrouwen in je eigen kunnen de basis vormt voor een goede samenwerking.

Terry Severien

Vakkennis Consultant – ‘Vertrouw op je eigen intuïtie’

Tijdens mijn werk ben ik er achter gekomen dat er veel mensen zijn die niet datgene doen waar ze echt gelukkig van worden. Door deze ervaring is mijn kijk op het werk sterk beïnvloed. Je besteedt een groot deel van je tijd aan werk, daarom is het voor mij erg belangrijk dat ik iets doe wat ik leuk vind. Het gevoel van vrijheid en vertrouwen dat ik ervaar om te kunnen doen wat mij gelukkig maakt en daarmee mijn bijdrage te kunnen leveren binnen een organisatie, gun ik iedereen. Mijn doel is om bij mensen het gevoel te stimuleren dat zij vrij kunnen zijn en op zichzelf kunnen vertrouwen, zodat zij in staat zijn een optimale bijdrage te leveren aan hun organisatie en zich hiernaast persoonlijk kunnen ontwikkelen.