Over YKH

Yourknowhow is een dienstverlenende organisatie die bedrijven helpt bij het realiseren van veranderingen. Onze passie is om de mensen binnen een bedrijf te laten groeien, zodat het bedrijf kan groeien.

Theo Severien, eigenaar van Yourknowhow, hanteert een eigen ontwikkelde aanpak die hij al jarenlang toepast in verschillende verandertrajecten. Tijdens het uitvoeren van deze trajecten heeft hij ervaren dat de kennis van vakmensen in de organisatie van essentieel belang is. Om die reden is Theo zich vanaf 2009 mede gaan specialiseren in vakkennismanagement. In 2015 is besloten om met Yourknowhow als handelsnaam verder te gaan. Het gaat uiteindelijk om jouw aanwezige vakkennis in de organisatie: Yourknowhow!

De dienstverlening van Yourknowhow bestaat uit verander-, vakkennis- en risicomanagement. Wij bieden ondersteuning bij:

  • Het analyseren en implementeren van veranderingen.
  • Het vaststellen, vastleggen, ontsluiten en borgen van de beschikbare kennis.
  • Het inzichtelijk maken van de risico’s en kansen als basis voor een duurzaam risicobeleid.

Bij het realiseren van onze dienstverlening hanteren wij een integrale en mensgerichte aanpak. Yourknowhow ziet de mensen in het bedrijf als de parels van de organisatie. Wij streven ernaar mensen de ruimte te geven om zich te kunnen ontplooien en in harmonie met elkaar te laten samenwerken.